Biblioteca "SPIRIDUS" ,Complexul Sf. Spiridon, Aleea Ciceu nr.12, sector 4, Bucuresti.

 

        Biblioteca "HARAP ALB", Complex Harap Alb, Str. Soldanului nr. 31, sector 4, Bucuresti.

Cartipentruorfani.ro a inaugurat cea de a doua biblioteca, realizata integral din donatii. Va multumim atat in numele nostru, al echipei Cartipentruorfani.ro, dar si in numele micutilor. Fiecare carte donata de dvs. a fost luata in evidenta, a primit un cod si un spatiu in rafturile bibliotecii dar, ceea ce este cel mai important - a primit si un loc in universul copiilor. Click aici pentru lista cartilor/donatorilor. Datorita dumneavoastra biblioteca a prins viata, aducand bucurie si incantare acestor copii care au atat de multa nevoie de ajutor... Multumim doamnelor Gabriela Botez, Cornelia Alexandru, Iuliana Olarasu si domnilor Andrei Radu si Mihai Ermaliuc pentru donatii: mobilier, accesorii si decoratiuni.

Avand in vedere ca Bibliotecile Spiridus, Harap Alb si Piticot sunt deja complet amenajate si utilate, iar "File de Poveste este in lucru, alte case de copii au nevoie de ajutorul nostru. Lucram acum la Biblioteca "Cenusareasa"

Click aici pentru a afla unde colectam carti

 

ACTIUNI din aceeasi CAMPANIE

Teatrul National de Opereta

Cu ocazia Zilei Copilului, sute de copii orfani/abandonati din centre de plasament si de zi din Bucuresti au fost invitati la spectacolul "Gulliver in Tara Piticilor" la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”. Evenimentul face parte din campania "Teatru si lecturi pentru orfani".

teatrul ion creanga

Teatrul Ion Creanga permite gratuit copiilor orfani din cadrul "Complexului Sfantul Spiridon" la spectacolele sale si in 2009.
(Pentru multi dintre ei, a fost prima data in viata cand au mers la un spectacol!)

Teatrul de Opereta a pus in scena special pentru orfani spectacolul "Frumoasa din padurea adormita", dar si alte spectacole, cu ocazia unor sarbatori. Sute de copii au participat la aceste spectacol dedicat lor!  

jurnalul.ro     

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ne-am dorit ca toti copiii orfani din capitala sa primeasca in dar carti de colectie. Cu ajutorul Jurnalului National, acest lucru a devenit posibil. Zeci de mii de carti au fost transportate catre directiile de sector, fiind redirectionate catre fiecare centru in parte. Donatia cotidianului a fost cu adevarat impresionanta! Iar titlurile sunt de colectie: Pinocchio, Mary Poppins si Peter Pan (vol I si II).

 

 

rbs      czech airlines            casa retro

Copiii din centrele "Harap Alb", "Eu si prietenii mei" si "Sf. Spiridon" au primit jucarii oferite de compania Czech Airlines si Casa Retro. De asemenea, angajatii RBS le-au oferit hainute si jucarii. In Ceainaria Serendipity au fost colectate daruri superbe
pentru micuti.

 

 

metrorex

Cu sprijinul Metrorex am sustinut o campanie de colectare de jucarii pentru orfani la statiile de metrou Piata Unirii si Piata Victoriei! Orice persoana care si-a dorit, a putut dona o jucarie, noua sau adusa de-acasa, avand apoi posibilitate de a verifica online in ce Casa de copii a ajuns jucaria donata! Aproximativ 2000 de jucarii au fost astfel colectate!
Click aici pentru detalii

teatrul de opereta

Actori ai Teatrului de Opereta  vor tine cursuri de actorie si canto in case de copii!

Important! Domnul Marius Zaiet a avut initiativa de a extinde proiectul "Carti pentru orfani" si in Braila. Anuntati-ne daca locuiti in acest oras si doriti sa contribuiti si dvs, pentru a va pune in legatura! 

De asemenea, proiectul va fi dezvoltat si in Brasov.

"Carti pentru orfani", de acum si la Londra! Ionela si Dorin Bunea au dorit sa extinda acest proiect si la Londra, oferindu-se sa colecteze carti pentru orfanii din Romania.

 

Persoane particulare s-au oferit, din proprie initiativa, sa tina lecturi, cursuri de desen si bricolaj pentru copii!

 

30 de computere in stare buna de functionare vor fi in curand amplasate in 10 case de copii din capitala, in bibliotecile pentru care strangem carti. Acestea au fost donate de o institutie care deocamdata doreste sa ramana anonima.

 

Vrei si tu sa te implici? Scrie-ne sau doneaza o carte!

Colectare de carti si Parteneri